Nemokami pratybu atsakymai, Pagalba mokiniui - Straipsniai: Knygos "Teisieji" recenzija Top  


Nemokami pratybu atsakymai

Pratybu atsakymai Nemokami pratybu atsakymai Konspektai

DIDŽIAUSIA PRATYBŲ ATSAKYMŲ SVETAINĖ!

Tai didžiausia Lietuvoje nemokamų pratybų atsakymų svetainė. Moksleivis užsukęs čia, negali aklai nusirašyti, atvykęs čia jis turi tiesiog pasitikrinti jau atliktus namų darbus!

Pratybu atsakymai

Rūšiavimas pagal dalykus

Knygos "Teisieji" recenzija
Ši knyga yra apie žydus hasidus, pagal kurių tikėjimą nužudžius trisdešimt šešis žmones, kurie yra padarę bent vieną labai gerą darbą. Įvyksta dvi žmogžudystės priešinguose Amerikos kraštuose ir reporteris Vilas bando surasti ryšių tarp šių žmogžudysčių ir juos randa.

Nužudomi trisdešimt penki ir tada pasirodo, kad žudikas yra jo tėvas ir nori nužudyti jo žmo0ną, nes ji nešioja dar negimusį paskutinįjį žmogų iš trisdešimt šešių. Vilas nužudo savo tėvą išgelbėdamas visą pasaulį ir savo žmoną su sūnumi.



Ant knygos priekio yra parašyta, kaip atrodo, nereikšmingi skaičiai ir žodžiai „36 Artinasi pasaulio pabaiga vienas kūnas paskui kitą“. Tik perskaičius knygą galima pilnai suprasti ką tai reiškia, nes nieko nesuprantančiam žmogui nieko nesako tie skaičiai ir žodžiai. Kad sužinotumėte pilną reikšmę, perskaitykite knygą.



Knygos gale parašyta taip: „Neskambink į policiją. Mes turime tavo žmoną. Jei įvelsi policiją, žmonos nebepamatysi. Paskambinsi policijai – teks gailėtis. Amžinai.“ Perskaičius abu užrašus turbūt jums kilo mintis, ką jie reiškia? Abi šias citatas galite rasti knygoje, ją skaitydami.



Šios knygos rašytojas BBC radijuje veda šiuolaikinės istorijos programų seriją „The Long View“ ir dvejuose laikraščiuose rengia savaitės skiltis. Sam Bourne yra Jonathan Freedland pseudonimas.



Pliusai:

Įdomi, bent jau mane ji sudomino, nes galima sužinoti šiek tiek apie žydus ir hasidų kvartalus Amerikoje; nemažai veiksmo, yra detektyvo požymių.



Minusai:

Minusų didelių nepastebėjau, o mažesnių ir nevardinsiu.



Superkami pratybų atsakymai!